Bel ons
Menu Sluit

Op zoek naar impact, groei en positieve verandering.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de zorg dan ben je aan het juiste adres. Wij publiceren dagelijks nieuwe zorg vacatures waarop jij simpel en snel kan reageren. En wil je een vacature uitzetten, omdat er een plek vrij komt in jouw team dan kan je die bij ons gratis en voor niets publiceren. Gratis? Ja! Want zorgverlener vacatures komt echt uit de zorg en is geen één of andere recruitment partij.

Veelgestelde vragen

Ik zou graag een vacature plaatsen?

Via “vacature aanmelden” kan jij de details van jouw vacature versturen. Stem jij het liever telefonisch of per mail af dan is dat natuurlijk geen probleem. Contactgegevens staan op deze pagina.

Moet ik betalen voor het plaatsen van een vacature?

Nee, het vacature platform is gratis. Het is een dienst van meerdere aangesloten regio organisaties om de juiste persoon op de juiste plek in de eerstelijnszorg te krijgen. Er is wel een mogelijkheid om een vacature extra onder de aandacht te brengen, bijvoorbeeld door het door te plaatsen naar andere vacature platforms of door een zichtbaarheid campagne te draaien. Dit is een goede keuze als je je vacatures prominenter wilt tonen en meer aandacht wilt trekken van potentiële kandidaten.Voor deze upgrades hanteren we verschillende tarieven.

Wat heb je nodig om een vacature te kunnen publiceren?

Een vacature plaatsen is zo geregeld. Vul de stappen van “vacature aanmelden” in en jouw vacature zal heel snel online komen te staan. De stappen zijn:

  • functietitel
  • aantal uren
  • salaris indicatie
  • sluitingsdatum
  • locatie
  • contactpersoon
  • vacaturetekst

Mocht je er een bepaalde afbeelding bij wensen, dan kan je die ook uploaden.

Kunnen jullie een vacature nog extra onder de aandacht brengen?

Zeker, tijdens het aanmelden van de vacature kan je aangeven of wij hem ook doorplaatsen naar andere vacature platformen. Maar hier stoppen wij niet. We kunnen je vacature ook nog boosten met een advertentie budget via specifieke en doelgroepgerichte campagnes. Boosten kan vanaf 250 euro. De inrichting krijg je van ons, dus het budget is totaal om de juiste match te zoeken en te vinden.


Contact
Vacature aanmelden